Loading....

STAVGANG

At gå med stave – stavgang er en god motionsform, som stort set alle i alle aldre kan have glæde ved. Men for at få det største udbytte af træningen er det vigtig at kende de rigtige teknikker. Se derfor ind på nogle af nedenstående link, hvor du formentlig kan finde nogle ting som netop du kan bruge.

Som øvrige forhold i Aktiv Natur Velvære, er de enkelte aktiviteter afhængig af dem som møder frem og deres engagement. Foreningen råder ikke over en decideret ”stavgangsinstruktør” til at lede denne disciplin. Man er derfor selv nød til at indhente nødvendig viden og indsigt for at få det optimale ud af denne form for træning. Endvidere selv forsøge at opmuntre flere til at møde frem, så der kan opstå et decideret ”stavganghold”. At være flere på et hold med samme interesse er nu engang væsentlig mere motiverende og fremmer det sociale samvær.

Mød op og deltag i træningen i AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand, her kan du medvirke til at få glæde af fællesskabet og få en god kammeratlig snak med de andre på holdet.

Mød op og vær med!

 

Læs mere om stavgang her:

Sådan går du stavgang
Stavgang giver dobbelt så god motion
Back To Top