Loading....

Bliv medlem idag

Og vær en del af en aktiv forening

Medlemskab

Du får mulighed for at deltage i alle vores aktiviteter med et simpelt medlemskab

NY I FORENINGEN?

For at købe medlemskab, skal du bruge en medlemsprofil. Denne opretter du ved at trykke på knappen her.

ALLEREDE MEDLEM?

Hvis du allerede er medlem eller har været det tidligere, så har du allerede en medlemsprofil og kan herefter gå direkte til betaling nedenfor.
Hvis du er i tvivl, så kan du logge ind og tjekke her.

BETALING AF MEDLEMSKAB

Når du har din medlemsprofil og kan logge ind på denne, så kan du købe medlemskab herunder.

Godt at vide ifm. medlemskab

Information omkring børn

Som medlem i foreningen har du mulighed for gratis at medbringe hjemmeboende børn op til 15 år.

For eksisterende medlemmer

Kontingentbetaling/fornyelse af medlemskab foregår ligeledes gennem tilmeldingen. I stedet for at oprette en ny bruger, skal du logge ind med din eksisterende profil.

Hvis du er tvivl omkring dine brugeroplysninger, så kontakt os for her.

Du skal tilmelde dig den, eller de aktiviteter du ønsker at dyrke:

Det er VIGTIGT at du tilmelder dig til de sms kæder der er relevant for de aktiviteter du ønsker at dyrke. Hvilket gøres ved blot at klikke på nedenstående grønne knapper.

Specielt vedr. Kajak fællesroning og Qi gong, foregår dette kun som ”Pop Up” arrangementer. Dvs. du får besked på sms , hvornår aktiviteten finder sted (gerne samme dag).

For kajak fællesroning er det afhængig af vejret, samt den aktuelle kajak turleders tid.

For Qi Gong får du også kun sms besked når aktiviteten finder sted, når vores instruktører finder tid til dette. Senest samme dag, men gerne et par dage før.

Natur fitness og Yoga er faste programpunkter hver søndag i sommer sæsonen. Henholdsvis kl. 9.30 og kl. 10.40. Ved aflysning af den ene eller anden årsag, får du besked via sms.

Så meld dig ind i vores sms kæde grupper her, det er naturligvis gratis og kræver blot at du allerede har en medlemsprofil.

Udmelding & tilbagebetaling

Det skal oplyses, at en tilmelding med betalt kontingent er bindende for hele sæsonen og kan ikke blive refunderet ved en evt. udmelding før-eller midt i sæsonen. Tilsvarende er en tilmelding til aktiviteterne Yoga og kajak, samt tilmeldinger til et kajakkursus bindende og indbetalte beløb vil ikke blive tilbagebetalt ved en evt. framelding før, eller midt i aktiviteten.

Bestyrelsen beder om forståelse for ovenstående lidt skrappe kriterier, da tilbagebetalinger og sletninger af tilmeldinger giver unødige store ressource krævende arbejder for det enkelte bestyrelsesmedlem. Vi ønsker at værne om det enkelte medlems lyst til at melde sig til det frivillige ekstra arbejde som der ligger i et bestyrelsesarbejde.

Tak for jeres forståelse.

Generelt om medlemskab i foreningen

Tak fordi du har besluttet at melde dig ind i vores forening.
Vi håber dit medlemskab vil blive til glæde og gavn for dig og vi glæder os til at se dig til vores arrangementer.

Vær opmærksom på, at foreningens virke er baseret på frivillig og ulønnet arbejdsindsats fra de enkelte medlemmer. Du bedes derfor udvise forståelse og tolerance, såfremt du på et eller andet tidspunkt vil opleve, at ikke alt fungere som du havde forventet. Idet de enkelte personer der har påtaget sig opgaver i foreningens regi også har et privatliv og et arbejde ved siden af.

Foreningens succes og overlevelse, vil være afhængig af de enkelte medlemmers opbakning og eventuelle aktive deltagelse ved de enkelte arrangementer, samt i udvalg og bestyrelsesarbejde. I den forbindelse kan det blandt andet være nyttigt, for os at have kendskab til de enkelte medlemmers daglige beskæftigelse og evt. ansættelsessted. Måske kunne netop din personlige viden og indsigt være nyttig ved foreningens arrangementer, eller daglige funktion.

Af hensyn til billiggørelse af driften, vil al medlems kommunikation blive udsendt som e-mail, samt kunne ses her på vores hjemmeside.

Vær opmærksom på, at når du indmelder dig i foreningen, acceptere du samtidig, at fotos taget i forbindelse med vores aktiviteter, hvor du bla. optræder, kan blive anvendt i forskellige sammenhænge på vores Facebook gruppe/side, i nyhedsbreve, eller evt. i offentlige medier.

Back To Top