Loading....

Bliv medlem idag

Og vær en del af en aktiv forening

Medlemskaber og tilvalg

Du skal have et basismedlemskab for at kunne tilmelde dig kajak og yoga

Særlig information omkring familiemedlemskab

Når du tilmelder dig vores familiemedlemskab, så er det kun den første fra husstanden der skal betale. Andre der tilmelder sig fra samme adresse efterfølgende, betaler 0 kr.

Eksempel: Yrsa tilmelder sig et familiemedlemskab og betaler den fulde pris. Herefter tilmelder Martin sig, og betaler 0 kr., så længe Martin tilmelder sig fra den samme adresse som Yrsa.

Hvis du efterfølgende ønsker at tilmelde dig vores tilvalg i form af kajak eller yoga skal personen selv gøre det med sit eget medlemskab, også selvom det er en øvrig person fra hustanden.

For eksisterende medlemmer

Kontingentbetaling/fornyelse af medlemskab foregår ligeledes gennem tilmeldingen. I stedet for at oprette en ny bruger, skal du logge ind med din eksisterende profil.

Hvis du er tvivl omkring dine brugeroplysninger, så kontakt os for her.

Generelt

Tak fordi du har besluttet at melde dig ind i vores forening.
Vi håber dit medlemskab vil blive til glæde og gavn for dig og vi glæder os til at se dig til vores arrangementer.

Vær opmærksom på, at foreningens virke er baseret på frivillig og ulønnet arbejdsindsats fra de enkelte medlemmer. Du bedes derfor udvise forståelse og tolerance, såfremt du på et eller andet tidspunkt vil opleve, at ikke alt fungere som du havde forventet. Idet de enkelte personer der har påtaget sig opgaver i foreningens regi også har et privatliv og et arbejde ved siden af.

Foreningens succes og overlevelse, vil være afhængig af de enkelte medlemmers opbakning og eventuelle aktive deltagelse ved de enkelte arrangementer, samt i udvalg og bestyrelsesarbejde. I den forbindelse kan det blandt andet være nyttigt, for os at have kendskab til de enkelte medlemmers daglige beskæftigelse og evt. ansættelsessted. Måske kunne netop din personlige viden og indsigt være nyttig ved foreningens arrangementer, eller daglige funktion.

Af hensyn til billiggørelse af driften, vil al medlems kommunikation blive udsendt som e-mail, samt kunne ses her på vores hjemmeside.

Vær opmærksom på, at når du indmelder dig i foreningen, acceptere du samtidig, at fotos taget i forbindelse med vores aktiviteter, hvor du bla. optræder, kan blive anvendt i forskellige sammenhænge på vores Facebook gruppe/side, i nyhedsbreve, eller evt. i offentlige medier.

Betaling

Din indbetaling sker via sikker overførsel med Quickpay.
Du kan betale med følgende kort:

Back To Top