Loading....

QI GONG

Gennem Qi Gong øvelser skabes en indre ro og Grounding/”jordforbindelse” i kroppen, som modvirker vores daglige stress. Qi Gong er en mere end 5000 år gammel kinesisk lægekunst, hvor man via bløde bevægelser forener åndedræt og tanke koncentration.

Qi Gong forbedrer, forebygger og vedligeholder et godt helbred.
Målet er at få energien til at strømme eller flyde uhindret igennem kroppen, så organerne stimuleres og energiniveauet øges. Samtidig bliver man også mere sensitiv, så man kan mærke og blive mere bevidst om eventuelle blokeringer og fjerne dem. Immunforsvaret styrkes og energiniveauet hæves, samtidigt med at psyken harmoniseres og afbalanceres.
Qi Gong er let at lære og let at huske og kan udføres af alle aldersgrupper.

Formålet er at give deltagerne et værktøj med hjem. Via Qi Gong øvelser og meditation skabes en indre ro, som modvirker vores daglige Stress. Specielt Qi Gong er extraordinær god til at skabe jordforbindelse/Grounding. Du opøver en metode som du selv vil kunne bruge i det daglige i de perioder hvor livet presser på. Det anbefales dagligt eller jævnligt brug af specielt Qi Gong, da det virker forebyggende på stress og fysiske/psykiske ubalancer

Qi kan oversættes til livsenergi. Gong til arbejde, bevægelse:
Der findes mange forskellige former for Qi Gong, der almindeligvis inddeles i hård Qi Gong (krigskunst) og blød Qi Gong. Qi Gong er en 5000 år gammel kinesisk lægekunst, som er grundlaget for Zen Shiatsu, Akupunktur og Tai Chi. Det er en form for energi gymnastik, hvor de fysiske bevægelser forenes med åndedræt og tanke koncentration.
Qi Gong er let at lære og huske, og alle kan være med. Børn, unge, gamle, syge og raske. Regelmæssig udøvelse er vejen til sundhed og livsglæde, skaber indre ro og harmoni i sindet og modvirke stress, samtidig er en effektiv måde at forebygge og helbrede sygdomme med. Den forhindrer tidlig senilitet og forlænger livet. Qi Gong indbefatter 3 trænings aspekter som er: Optræning af sindet, Åndedrættet og Kropsholdningen. Kinesiske undersøgelser viser blandt andet, at den positive effekt af visualisering – det vil sige evnen til at forestille sig hvordan en sygdom kan helbredes, – kan forbedres væsentligt, hvis man dyrker Qi Gong. Det er især effektivt i forbindelse med behandlingen af vanskelige sygdomme.

Back To Top