Loading....

FRILUFTS IDRÆTSMÆRKE

Friluftsidrætsmærket, som er igangsat på initiativ fra Aktiv Natur Velvære, er nu i DGI regi gjort landsdækkende. Da nye skemaer fra DGI endnu ikke er færdigudarbejdet, anvendes skemaer fra sidste år.

Øvelserne er baseret på at kunne tages i naturen og med de redskaber foreningen råder over.

For at kunne tage Friluftsdidrætsmærket, skal man have en makker, som kan dokumentere ens præstationer. Man fungere dermed som både hjælper og dommer for hinanden.

Der er deadline for udførelse af idrætsmærket den 1. september og vi vender tilbage med en dato for udlevering af mærkerne. Hvilket vi forventer vil ske engang midt i september under en lille festlighed.

I år 2009 mærket prøvekørt og testet i Bildsø Skov og Strand AKTIVNATUR VELVÆRE og blev herefter blive tilbudt landet over.

Skemaerne med angivelse af diverse øvelser og dicipliner for mænd og kvinder er klar og kan downloades nedenfor.

Skemaerne er udarbejdet i PDF format og burde kunne downloades af alle. Man printer først siderne “1 og 2”. Vender herefter papierne og lægger dem i printeren igen og printer herefter siderne “3 og 4” .

Såfremt du får vendt papirerne rigtigt, skulle du kunne folde de to A4 ark på midten og få et 8 siders skema, som er lige til at udfylde.

Når du udfører øvelserne bør du finde en makker som fungere som din “kontrollant” og hjælper. Det behøver ikke være den samme person hver gang. – vær ærlig overfor dig selv med øvelsesudførelsen – og husk det er kun dig selv som du kan snyde.
God fornøjelse.

Back To Top