Loading....

NATUR VANDRING

At gå rundt i naturen og indånde den friske luft og lade vinden blæse gennem håret, betragte dyrelivet og væksterne på de forskellige årstider, er bare balsam for krop og sjæl. At kunne gøre det sammen med andre og kunne dele glæden og oplevelserne med ligesindet, kan forøge intensiteten af oplevelsen. Måske krydre turen med en armbøjning, eller kroprulning på nogle velindretet natur fitness redskaber midt i naturen, giver ekstra kolorit på turen og forøger din fysiske velvære.

Alle årstider og vejrlig har sin charme, det er kun et spørgsmål om påklædningen. Mød derfor frem til et socialt fælesskab og nyd en god motionstur i den skønne natur ved Bildsø Skov og Strand i AKTIV NATUR VELVÆRE.

Har du til og med små børn, er det en god ide at foretage lærerige gåture i naturen, hvor du selv, eller din sidemand fortæller om netop sin viden omkring de ting i oplever og ser på jeres vej. – Måske kan din ægtefælde samtidig benytte lejligheden til at foretage fysik og konditionsopbyggende træning, medens du går rundt i naturen med jeres børn – Og næste gang bytter i rundt, så du får lejlighed til at få lungerne blæst igennem. – Måske kan det endda være, at der er andre forældre, som er villige til at holde øje med jeres børn, medens I begge foretager en intens trænings time sammen, enten ved løb, natur fitness, eller en tur i en kajak.

Booking

Nyttige links:

Danmarks Naturfredningsforening
Back To Top