Loading....

HOLD HJERNEN FRISK

Aktiv Natur Velvære i Slagelse vil hjælpe seniorer med at holde hjernen frisk

I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Så hvordan holder man hjernen og kroppen frisk så længe som muligt? Det vil den lokale idrætsforening Aktiv Natur Velvære være med til at finde svaret på med et nyt koncept ”Hold Hjernen Frisk – Naturtræning”.

Fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er tre vigtige elementer, hvis man vil holde både krop og hjerne i topform, viser forskning. Tilmed er det aldrig for sent at gå i gang.

”Vi har i Aktiv Natur Velvære igennem de 12 år foreningen har eksisteret oplevet at træning i naturen er sjov, udfordrende og oplevelsesrig, hvilket også er vores idégrundlag. Hold Hjernen Frisk Naturtræning er for dig, der gerne vil give dit seniorliv et ekstra pust.

Plads til alle

Hold Hjernen Frisk – Naturtræning er særligt målrettet personer i alderen 55 til 90 år. Her er plads til både knirkende knæ og god kondition, fordi træningen tilpasses den enkeltes niveau.

Det er træning i naturen kombineret med øvelser, der stimulerer hjernen bl.a. ved at stimulere sanserne, balancen, hukommelsen og koncentrationsevnen. Det kræver ingen specielle forudsætninger at deltage, så det er både et tilbud til de, der allerede er aktive og til dem, der gerne vil i gang.

HHF Træning (Hold Hjernen Frisk) – Hver mandag kl. 13 – 14 (minus juli mdr.)

Det er aldrig for sent at styrke hjernens funktioner for at få en sund aldring.
I Bildsø Skov vil vi udfordre hjernen gennem forskellige øvelser med fokus på balance, sanser, puls, kraft, leg og fællesskab

Hold Hjernen Frisk er udviklet i et samarbejde mellem DGI, Slots- og Kulturstyrelsen og Center for Sund Aldring.

Læs mere på www.holdhjernenfrisk.dk.

For yderligere information og tilmelding kontakt:

Anna Grønkjær
Instruktør i Aktiv Natur Velvære
Tlf.: 61602062
Mail: agronkjaer@gmail.com

Back To Top