Loading....

HOLD HJERNEN FRISK

Aktiv Natur Velvære i Slagelse vil hjælpe seniorer med at holde hjernen frisk

I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Så hvordan holder man hjernen og kroppen frisk så længe som muligt? .

Fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er tre vigtige elementer, hvis man vil holde både krop og hjerne i topform, viser forskning. Tilmed er det aldrig for sent at gå i gang.

Vi har i Aktiv Natur Velvære igennem de efterhånden mange år foreningen har eksisteret, oplevet at træning i naturen er sjov, udfordrende og oplevelsesrig, hvilket også er vores idégrundlag. Hold Hjernen Frisk Naturtræning er for dig, der gerne vil give dit seniorliv et ekstra pust.

Vi har ikke længere et decideret hold for ”Hold Hjerne Frisk”, som vi tidligere havde, men har i dag implementeret diverse gængse øvelser i vores normale træning. Så, ved at møde op til vores ordinære søndagstræning, kan du selv regulere hvor meget du kan magte at deltage med af de enkelte øvelser. Men vores instruktører vil hele tiden være behjælpelig med at anvise dig at gøre øvelserne rigtig – så de er tilpasset dit niveau.

Det er træning i naturen kombineret med øvelser, der stimulerer hjernen bl.a. ved at stimulere sanserne, balancen, hukommelsen og koncentrationsevnen. Det kræver ingen specielle forudsætninger at deltage, så det er både et tilbud til dem, der allerede er aktive og til dem, der gerne vil i gang.

MØD OP OG VÆR MED!

Back To Top