Loading....

Sheltere

Book plads i vores shelter

Booking sker med dit medlemskab

Booking

Om shelterne

Shelterene ved Bildsø -, Kongsmark -, samt Næsby Strande er opført af
foreningen Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand i foråret 2011.

Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand har været initiativtager og formidler til, at shelterene har kunnet blive realiseret.

Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand retter en stor tak til følgende Fonde og sponsorer, som har støttet projektet økonomisk og gjort foreningens idé mulig:

Friluftsrådet.
Agenda 21 Slagelse
Slagelse kommune.
Fonden for bankTrelleborg

Shelterene er blevet opført med henblik på, at kunne være et hvilested og overnatningsmulighed for kajakroere og vandrere langs stranden. De 3 sheltere ved Bildsø, Kongsmark og Frølunde er tænkt som en begyndelse på en række sheltere langs Slagelse kommunes kyststrækning og som udgør en del af den 649 kilometer lange Sjællandsleden.

Shelterne er til fri afbenyttelse, men vi beder til, at man respektere foreningens arbejde og benyttelse. Efter endt brug bedes man sikrer sig at disse altid efterlades i pæn ryddet stand, så de fremstår indbydende for de næste brugere.

Reelt gælder “først til Mølle ” princippet. MEN vil man sikre at shelteren man havde tænkt sig at benytte nu også er ledig, når man har planlagt en overnatning, så vil det være praktisk at man booker den Shelter man ønske en overnatning i. Det gøres ved at foretage en bookning herfra vores hjemmeside, hvor vejledningen følges.
For at sikre sig bedst muligt, kan det være hensigtsmæssigt at sætte en seddel op nogle dage i forvejen på den aktuelle Shelter og anføre hvilken dag/nat man har reserveret. Så er der større chance for at andre vil respektere dette.

Brug af grill og åben ild er forbudt.
Der henvises til de tablerede bål – og ildsteder
Overtrædelse af forbuddet kan medfører politianmeldelse.

Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand

Tilmelding

Tilmeldingen sker via foreningens administrations program, Conventus, hvor du skal bruge dit medlemsnummer. Når du finder den dato du ønsker at booke på, skal du trykke på “Lån vores shelter” hvorefter der kommer et pop-up vindue hvor du skal logge ind ved at trykke på  den grønne “Log ind” knap.
Har du glemt din kode kan du få tilsendt en ny over mail.

Ikke medlem?

Hvis du ikke er medlem, så skal du oprette en bruger i vores system for at foretage en booking. Det er gratis, og bruges udelukkende ifbm. booking af shelter.

Pris

Det er gratis at låne vores sheltere.

Oversigt over shelterplacering

Koordinater

Kort kordinater for Shelter ved:
Bildsø skov: 55.455111, 11.201873
Kongsmark: 55.431648, 11.202259
Frølunde Fed: 55.381802, 11.201582

Back To Top