FÆLLESRONING
VIGTIG INFORMATION
At man holder sammen når man er ude at ro.
Så sørg for at:
– Du ikke kommer for langt bagud, I så fald skal du give en melding (råb eller fløjte) til de nærmeste, så de kan vente og samle op.
– Du ikke kommer for langt foran – uden nærmere aftale med bagtroppen.
– Du ikke kommer for langt fra land (vandet er lige så vådt – og godt at ro i 100 meter fra kysten, som 500 meter ude).
– Du ikke kommer for tæt ind på land, så kajakken risikere at støde på stor sten.
– HOLD SAMMEN – det er meget hyggeligere når man er inde for tale/hørevidde af hinanden. Det vil sige 5 – 10 meter.
Når der er mange ude at ro, deler man sig op i hold – langsom/hygge tempo – mellem tempo – hurtig tempo.
MEN MAN HOLDER ALTID SAMMEN I DE HOLD MAN ER SAT PÅ.
I løbet af sæsonen er der fælles roning – når vejret tillader. Der rundsendes en sms besked til medlemmer der er tilmeldt denne ordning. Her gives besked om hvorvidt vejret den pågældende dag er til kajakroning. Man bedes give tilbagemelding på sms beskeden, hvorvidt man deltager. Så turlederen ved hvor mange der er med på turen. (så det samme antal også kommer hjem igen.
Det vil sige, medlemmer der skal låne kajakker møder frem ved vores kajakcontainer ved feriekolonien på det angivne tidspunkt og medlemmer med egne kajakker møder op på stranden ca. en time senere.
Hvis du ikke selv har kajak, gælder først til mølle princippet med hensyn til lån af foreningens kajakker. Kom i god tid så du kan nå at klargøre grejet.
Det er her det gælder om at få erfaring som kajakroer, så man kan blive i stand til eventuel at ro alene. Men man bør altid ro mindst to personer sammen, så man kan hjælpe hinanden, hvis uheldet skulle være ude.
Mød op og få del i disse herlige og hyggelige turer. Der er både mulighed for intens romotion, samt stille hyggeroning med tid til god kammeratlig snak.
Ved torsdagsroningen kan der ikke medtages personer som ikke har roet kajak før, da dette vil gå ud over øvrige deltager ved fællesroningen. Nye henvises til at deltage i de arrangerede introduktionskurser som eks. IPP1, der løbende arrangeres gennem sæsonen.